Рекламка

середа, 13 листопада 2013 р.

Де початок і кінець?..





Дивлячись глибоко в нічне небо, мимоволі пролітають думки, а хто Творець? Як це все виникло? Як запалився промінчик Зірки? Де початок і кінець?.. І тільки згодом розумієш, наскільки людський інтелект ще не розвинений, відчуваєш себе мурашкою на великій долоні Всесвіту!




  Кожен добре розуміє і погодиться зі мною про те, що швидше світла ніщо і ніхто не рухається у Всесвіті, але з давніх часів і дотепер людина  має у своєму арсеналі дуже сильну, блискавичну зброю, якою вдало користується повсякденно і це звичайно ж  людська думка,  за допомогою якої, ми зараз з Вами відправимось мандрувати  по Всесвіті. 
  Адреса нашої сонячної системи,- це Галактика(від. грец. "галаксіас") Чумацький Шлях, яка надзвичайно велика, її діаметр близько 100 000 світових років, але дивує не це, а саме те, що таких Галактик безліч. Для уявлення станьте на березі моря, і уявіть, їх більше, а ніж піщинок у Вас під ногами і навкруги. Звідси випливає питання, а скільки зірок та планет у Всесвіті?.. Найбільша відома Галактика має розмір 600 кілопарсек

  Багато вчених-астрономів, сходиться на думці, що Всесвіт виник внаслідок Великого Вибуху. А що ж було до нього - це питання яке турбує кожного....


   На жаль цього ніхто не знає, але існує гіпотеза професора Мічіо Каку, про існування матерії і антиматерії, тобто є два типа "нічого", перший тип нічого - це "абсолютно нічого" немає ні простору, ні часу, взагалі нічого такого, щоб могла уявити собі людина і також другий тип "нічого" - це "Вакуум" в якому існує енергія. В ідеальному вакуумі, інколи, енергія трансформується в матерію, під час такого перетворення відбуваються "мікровибухи".       Протягом довгого часу ці маленькі вибухи повторювались і повторювались, аж поки не закінчились ВЕЛИКИМ ВИБУХОМ,  який утворив Галактики, зірки, які є сьогодні.









Немає коментарів:

Дописати коментар