Рекламка

пʼятниця, 15 листопада 2013 р.

Про національний проект Відкритий світ

  Національний проект «Відкритий світ» - це проект освіти майбутнього, що стає реальністю для України вже сьогодні. Це відоме гасло проекту дає надію в майбутнє школи та розвитку суспільства в цілому. Дуже хочеться вірити, що все буде так, як планують організатори проекту, адже для України - це початок нового майбутнього. 
  Відкритий світ створює всі умови для розвитку і підняття рейтингу українських шкіл. Знаю точно, дуже багато батьків уявляє сучасну школу як відголос Радянського Союзу, але повірте, при сьогоднішньому фінансуванні, вчителі намагаються йти в ногу з реальністю, хоча  як важко це не було б. Знаю і вірю, що все зміниться на краще і ми будемо пишатися нашою освітою та розвитком держави. 

 Сьогодні  пробую зареєструвати форму на підтвердження школи в проекті, але на жаль з'єднатись з їхнім сервером просто не можливо. Вже пройшла не одна годинка, відправив форму-заявку в технічну підтримку, чекаю лист відповідь, але поки що ..... Сподіваюсь  встигну зареєструвати, дуже хочеться, щоб школа була в єдиному навчально-інформаційному online просторі. 

Немає коментарів:

Дописати коментар