Рекламка

суботу, 7 грудня 2013 р.

Кривава річка!

 Жителі невеликого містечка Миява, розміщеного на кордоні з Чехією, були шоковані коли побачили, що  їхня  річка забарвилась в червоний колір. Забобонні жителі прийшли до висновку, що кривава річка є символом зла.

 Першим хто побачив незвичайну річку був 65-річний Роман Подбрезова, який вийшов на ранкову прогулянку. "Я йшов по вулиці, як раптом побачив, що річка Миява, протікаюча в центрі нашого містечка, змінилась до невпізнанності. Вона набула настільки бордовий відтінок, що нагадувала мені людську кров. Побачене нагадувало фільм жахів, і я не міг повірити своїм очам -  через все місто текла кривава ріка”.
Паніка серед місцевих і чутки про символ зла, яке віщувало апокаліпсис, заставили міліцію зайнятись розслідуванням цього незвичного явища. Однією із версій слідчих є неполадки з очисними спорудами на скотобійні, яка знаходиться поблизу річки.

"Можливо, забарвлення води в червоний колір виникло внаслідок гибелі риби або забруднення відходами скотобійні. Ми все ще в процесі пошуку джерела забруднення”, - повідомила журналістам представник місцевої поліції Олена Анталова (Elena Antalova).

Немає коментарів:

Дописати коментар